HUOM! Varauksen alkamis- ja päättymispäiviä ei tarvitse muuttaa. Mutta jos haluat itse muuttaa varauksen alkamis- tai päättymispäiviä, niin kirjoita päivämäärä tekstikenttään.
20 / 16677
4429900
Urheiluhullu : stadioneilta suljetulle osastolle
Urheiluhullu : stadioneilta suljetulle osastolle
Tekijä: Lindqvist, Lasse, kirjoittaja, haastattelija
Lisätekijä: Suominen, Tapio, haastateltava
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Luokka: 99.1
Kategoria: Tietokirjallisuus
Kustantaja: Helsingissä : Kustannusosakeyhtiö Otava, [2019] : Keuruu : Otava Kirjapaino : ©2019
ISBN: 978-951-1-34444-5 sidottu
Lisätietoja: 426 sivua, 16 numeroimatonta kuvasivua : kuvitettu ; 22 cm ; nide
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys

Saatavuus

Loading...
Tämä kirja yllätti hyvin myönteisesti. Se ei ole maailmankirjallisuutta mutta hyvin rehellinen kuvaus Tapio Suomisen menestyksestä, uhosta ja tuhosta. Kirja jakaantuu tavallaan kahteen osaan. Näistä ensimmäinen kertoo Suomisen 30-vuotisesta toimittaja- ja selostajanurasta. Näitä lukiessa oli mukava kelailla omia muistojani yleisurheilun, jääkiekon ja jalkapallon monista kisamuodoista. Jälkimmäinen osa kertoo Tapsan syöksykierteestä alkoholin, mielisairauden, epätoivoisten naisshteiden sekä loppufinaalina potkuista YLE:ltä. Kuvaus on umpirehellistä eikä Tapsa säästä itseään, ehkä enemmän muita läheisiään. Teksti on kuitenkin kirjoitettu hirtehisesti pilke silmäkulmassa ja itsekin hymähtelin monesti Tapsan toilailuille sairauden maanisessa vaiheessa. Tapio Suomisella on toivoa, koska hän on säilyttänyt itseironiansa ja huumorinsa. Kirja voi auttaa maanis-depressiivisen taudin havaitsemisessa ja hoidossa, mikä on myöskin Tapio Suomisen tavoite.
26.7.2020
petteri.kivisto

Tekijän muita teoksia

Samankaltaisia teoksia