Mobiilisivusto m.piki.fi

PIKI-kirjastojen mobiilisivustolla, m.piki.fi, on mobiililaitteeseen soveltuva ulkoasu. Sivuston palveluvalikoimaan on tullut uutuus- ja suosittuja teoksia -listauksia. Mobiilisivustolla voit entiseen tapaan hakea teoksia ja tehdä varauksia, uusia lainojasi, nähdä maksusi ja muokata yhteystietojasi. Mobiilisivustolla on myös Oma hylly -toiminto, joka synkronoituu täysversion kanssa.

Tällä mobiilisivustolla (m.piki.fi) ei ole mahdollista maksaa maksuja verkossa. Jos haluat maksaa maksujasi, tee se PIKI-verkkokirjaston maksuni-sivulla.

Hyvä tietää

Kirjautuminen on sivun oikeassa yläreunassa. Kirjaudu sisään -painikkeesta avautuu kirjautumisikkuna.

Kirjautumisen jälkeen em. painikkeen vasemmalle puolelle tulee painike Omat sivut. Siitä avautuu sitten sivu, jossa voit uusia lainasi, näet varauksesi ja maksusi. Sivulta pääset näkemään myös Omat tietosi ja Oma-hylly -toiminnot.

Mitä eroa on täysversiolla, mobiilisivustolla ja mobiilikirjastolla?

Täysversiossa, on kaikki verkkokirjaston palvelut ja toiminnot, asiointi- ja suosittelusivuineen. Täysversio on laitemukautuva eli sivusto tunnistaa käyttäjän laitteen ja mukauttaa sisällön, ulkoasun ja erilaiset toiminnallisuudet automaattisesti käytettävän laitteen näyttöön sopivaksi.

Mobiilisivusto, (m.piki.fi) on myös selaimella käytettävä ja laitemukautuva, mutta palveluiltaan suppeampi ja yksinkertaisempi kuin PIKI-verkkokirjaston täysversio. Mobiilisovelluksessa ei voi varata lehtiä tai maksaa maksuja.

PIKI-mobiilikirjasto on puolestaan mobiililaitesovellus, jossa on perustoimintojen lisäksi sähköinen kirjastokortti ja kaverilainamahdollisuus. Sovellus on saatavissa Android- ja iOS-laitteille. Löydät sen laitteesi sovelluskaupasta nimellä PIKI-mobiilikirjasto.

(5.7.2021)

Haku

Kirjaudu sisään